sibiu 2007
prima pagina programul conferintei inscriere link-uri utile contact

 

 

comitet de organizare sponsori

 

Dragi colegi 

 

cheile gradistei

   Am placerea de a va invita sa participati la a VII-a Conferinta Nationala de Chirurgie Toracica cu Participare Internationala care va avea loc la Brasov, in perioada 29 – 31 Octombrie 2009, manifestare desfasurata sub egida AMR (Asociatiei Medicale Romane) si a Societatii Romane de Chirurgie Toracica 1994.

   Ca de obicei in ultimii ani vom avea ca invitati o serie de distinsi colegi din Europa, care vor sustine conferinte pe diverse teme, care speram sa fie atat folositoare cat si placute. Alaturi de dansii speram ca veti avea si dumneavoastra amabilitatea de a prezenta in cadrul conferintei experienta personala.

   Aceasta conferinta faciliteaza si o noua intalnire intre chirurgii toracici din Romania si invitatii din strainatate, precum si cu colegii de alte specialitati care vor participa la lucrarile conferintei. In afara de scopul pur stiintific, intalnirea va permite si strangerea relatiilor colegiale.

   Am ales Cheile Gradistei ca loc de desfasurare al acestei conferinte atat datorita faptului ca este un complex hotelier deosebit de frumos si cu numeroase atractii turistice in imprejurimi care pot fi vizitate, cat si datorita locatiei acestuia in centrul tarii, ceea ce speram ca va facilita o participare numeroasa.

Conferinta va debuta pe 29 Octombrie cu un cocktail de intampinare; in aceasta zi de la ora 16.00 va avea loc Adunarea Generala a Membrilor Societatii Romane de Chirurgie Toracica unde sunteti invitati cu totii pentru a va expune parerea in legatura cu viitorul asociatiei noastre profesionale.

Impreuna cu Comitetul de Organizare speram ca ne veti onora cu prezenta dumneavoastra si va asiguram de întreaga noastra consideratie.

 

 

Presedintele Comitetului de Organizare

Prof. Dr. Ioan Cordos